Opfylder du følgende:

• du er single, dvs. du   deler ikke bopæl med en partner
  • du er golfspiller med   et handicap på max 42 (der spilles til 36)
  • du har lyst til   deltage i GOLFTRÆF´s arrangementer enten rejser eller danske   turneringer

så meld dig ind i GOLFTRÆF.

Medlemskab koster 350 kr. pr. år og er i øvrigt  uforpligtende.

Du tilmelder dig ved at sende en mail med

navn, adresse, hcp, DGU nr, telefonnr., hjemmeklub, fødselsår til

post@golftraef.dk og  indbetaler kontingentet.

Du bekræfter din  tilmelding ved at indbetale årskontingent kr. 350 på GOLFTRÆF´s konto i

Kreditbanken reg.nr.7930 konto 1288340 – angiv dit navn og  NY i besked til  modtager.

Herefter får du som nyt medlem tilsendt dit GT nr., velkomstbrev  og adgangskode til medlemsoplysninger.
Dine personlige oplysninger vil kun blive set af Golftræfs medlemmer.

Med dit medlemskab får  du:

• ret til at deltage i   alle matcher og aktiviteter som arrangeres af GOLFTRÆF
  • du får mulighed for at   deltage i private aktiviteter arrangeret af andre GOLFTRÆF-medlemmer eller du   kan selv tage initiativ til at invitere andre medlemmer til en privat   runde
  • du får tilsendt   NYHEDSBREVE på mail.
  • du får adgang til   medlemsoversigt, startlister, resultater mm ONLINE

Har du rettelser til dine egne medlemsoplysninger så send en mail til post@golftraef.dk eller ret i din profil på hjemmesiden.

Kontingentet er pt. kr.  350,- årligt.

Vi anbefaler, at du giver os din e-mail adresse, da det er billigere og  lettere for os at sende nyhedsbreve og startlister elektronisk. Dermed kan vi  holde kontingent på nuværende niveau.

Hilsen Landsstyregruppen i Golftræf