Om klubben

GOLFTRÆF – er for dig, der er single og spiller golf med et handicap på 42 eller derunder. (dog spilles der til hcp. 36) For dig, der har lyst til at spille med andre singler på mange baner i Danmark eller deltage i golfrejser til udlandet.

Golftræf tilbyder dig fællesskab, samvær, fest og fornøjelige oplevelser.

Golftræf afholder årligt 20-25 turneringer, hvor du kan konkurrere med spillere fra hele landet og fra din region. Bagefter spiser vi sammen og har socialt fællesskab, hvor vi har præmier til de bedste og nogen gange til de værste.

Til landsmatcher spilles golf, vi nyder en god middag og danser med de meget danseglade golftræffere. Du kan overnatte – og møde de andre til morgenmaden – og hvem ved måske aftale en ny runde dagen derpå.

Du lærer andre spillere at kende og kan aftale private golfrunder. Du kan ringe til din klubs golftræffere og sætte et lokalt arrangement op, måske efterfulgt af spisning, eller suppleret med en tur i biografen, når vejret ikke er til golf. Tænk også på, at du kan kombinere familiebesøg i andre byer med et spil golf på en fremmed bane sammen med en lokal golftræffer.

Med et medlemskab af golftræf får du mulighed for at spille golf oftere og på flere baner.

Golftræf har ca. 300 medlemmer af begge køn og fordelt over hele landet. Golftræf er opdelt i 3 regioner, Sjælland, Fyn-Sønderjylland, Midt-Nordjylland. Hver region har sin egen styregruppe, der arrangerer regionens turneringer, så du får tilbudt turneringer indenfor korte afstande.

Sekretariatet servicerer os alle og står for hjemmesiden og medlemsregistrering.

Golftræf – stiftet i 1997 – er en klub, hvor det sociale fællesskab sættes højt, hvor gensynsglæden ved at se medlemmer, vi spillede med sidste år, er stor, og hvor vi glæder os til at byde nye medlemmer velkommen i flokken.

Har du lyst til at være med, så klik på kontakt og se hvordan.

På gensyn !

GOLFTRÆF